Oud-spelers FC Twente

Oud-jeugdspeler FC Twente breekt kuitbeen bij uithaal Heracles

Oud-jeugdspeler FC Twente breekt kuitbeen bij uithaal Heracles

Sem Scheperman tekende begin dit jaar een contract bij Heracles Almelo. Het jeugdproduct van de FC Twente/Heracles Academie moet het dit seizoen vooral doen met invalbeurten. Bij de invalbeurt van vrijdagavond ging het echter helemaal mis voor de defensieve middenvelder. Hij brak zijn kuitbeen en moet de komende maanden vanaf de tribune toekijken.

Sem Scheperman sloot in 2010 aan bij de jeugd van FC Twente. De geboren Holtenaar kwam over van VV Holten. Hij speelde jarenlang in de jeugd van FC Twente en later de FC Twente/Heracles Academie, maar tekende dit jaar een contract bij Heracles Almelo. Daar stond hij tijdens de eerste zeventien wedstrijden van het seizoen twee keer in de basis en viel hij twaalf keer in.

Ook vrijdagavond mocht hij weer invallen. Na bijna een uur spelen kwam hij bij een 5-1 voorsprong tegen FC Dordrecht in het veld voor Thomas Bruns. In de slotfase van het duel kwam hij ongelukkig ten val. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat hij er de komende maanden uitligt. Hoe lang hij er precies uit zal liggen, is momenteel nog niet te zeggen.

Uiteindelijk wist Heracles het duel met maar liefst 8-1 te winnen. De Almeloërs staan nu vijf punten los van nummer twee PEC Zwolle en tien punten los van nummer drie MVV Maastricht. De eerste twee promoveren naar de eredivisie. De kans is dus vrij groot dat we volgend jaar weer de Twentse derby in de eredivisie zullen zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties