Oud-spelers FC Twente

PRACHTIG! Dankbare Ruiz ontvangt speciale videoboodschap van oud-teamgenoten

PRACHTIG! Dankbare Ruiz ontvangt speciale videoboodschap van oud-teamgenoten

Bryan Ruiz gaat zaterdag zijn allerlaatste wedstrijd als profvoetballer spelen. Het duel gaat tussen zijn eerste en laatste club, LD Alajuelense, en de club die het diepst in zijn hart ligt, FC Twente. Ruiz gaat tijdens de wedstrijd voor beide clubs spelen. FC Twente heeft een prachtige video gemaakt voor het afscheid van Ruiz.

De video heet 'El Último Mensaje', oftewel de laatste boodschap aan Ruiz. In de video zien we veel oud-spelers en -trainers waar Ruiz mee heeft samengewerkt bij FC Twente. We zien Steve McClaren, Blaise Nkufo, Wout Brama, Miroslav Stoch, Theo Janssen, Michel Preud'homme en ga zo maar door.

Allemaal hebben ze een prachtig bericht voor Ruiz. Er worden mooie dingen verteld over Ruiz' carrière, Ruiz als persoon en mooie anekdotes boven tafel gehaald. Uit deze video blijkt maar weer eens wat voor fantastische voetballer de Costa Ricaan was en op wat voor mooie tijd bij FC Twente hij kan terugkijken. Bekijk de video hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties