Oud-spelers FC Twente

Prachtige beelden: Zoon Ruiz scoort en viert goal met zijn vader

Alsof het zo moest zijn: de vijftienjarige zoon van Bryan Ruiz scoorde bij de afscheidswedstrijd van zijn vader. Een voorzet van LD Alajuelense werd weggekopt door Robin Pröpper en belandde voor de voeten van Mathias Ruiz. Deze nam hem aan en schoot hem feilloos binnen, waarna hij met zijn vader kon juichen.

Dit leverde prachtige beelden op. De spelers van LD Alajuelense juichten allemaal met Mathias Ruiz om zijn mooie goal. Ook Robin Pröpper deed mee in de feestvreugde, waarna de zoon van de clublegende van FC Twente zijn doelpunt ging vieren met de bank van LD Alajuelense. De vijftienjarige jongen is duidelijk blij met zijn doelpunt. Zijn vader vindt het ook prachtig.

Mathias Ruiz bepaalde met zijn treffer de eindstand op 2-2. FC Twente kwam al snel op voorsprong door een mooi doelpunt van Bryan Ruiz. Even later verdubbelde landgenoot Manfred Ugalde de score. Voor rust deed de thuisploeg echter wat terug. Lars Unnerstall wist een eigen goal van Julio Pleguezuelo nog te voorkomen, maar daarna kon Johan Venegas makkelijk intikken. In de 76e minuut scoorde Mathias Ruiz de 2-2. Met nog vijf minuten op de klok werd de wedstrijd stilgelegd voor een toespraak van Bryan Ruiz. Daarna kwam er een pitch invasion. De wedstrijd werd om die reden beëindigd.