Oud-spelers FC Twente

Slot gaf 'kwade' Zerrouki meteen draai om de oren: "Dat accepteerde hij niet"

Slot gaf 'kwade' Zerrouki meteen draai om de oren: "Dat accepteerde hij niet"

Ramiz Zerrouki werd afgelopen transferperiode voor ruim zeven miljoen euro verkocht aan Feyenoord. In Rotterdam kent de 25-jarige middenvelder geen lekkere start. Zerrouki werd in de eerste competitiewedstrijd geslachtofferd na een rode kaart van verdediger Bart Nieuwkoop en is sindsdien niet meer in de basiself van trainer Arne Slot verschenen.

Zerrouki had op voorhand op een basisplaats gerekend. "Die is natuurlijk kwaad", zegt chef sport Marcel van der Kraan bij de Kick-off podcast van De Telegraaf. "Zerrouki werd er in een van de eerste wedstrijden vanaf gehaald en gooide meteen soort kwade kop naar Slot. Die liet duidelijk merken dat hij 'not amused' was."

"Na afloop heeft Slot hem meteen een draai om de oren gegeven en vertelt: 'In de afgelopen twee jaar is hier niet één speler bij mij met een kwade kop van het veld gekomen.' Een van de grootste kwaliteiten van het team van Feyenoord was de verbondenheid, de eenheid, voor elkaar willen knokken. Nu komt er voor het eerst een speler die denkt: dit kan niet, ik ben voor zoveel miljoen verkocht. Dat accepteerde Slot niet. Die heeft een pittig gesprek met hem gehad", aldus de journalist.

"Ik heb nog steeds het idee dat hij daardoor wel extra lang op de bank heeft gezeten en dat hij zichzelf daar geen gunst mee heeft gedaan. Hij moet even weten wat zijn plaats is in die selectie. Slot laat hem merken dat hij gewoon keihard moet knokken om ertussen te komen. Als hij dat doet en laat zien dat hij beter is, gaat hij gewoon spelen", besluit Van der Kraan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties