Oud-spelers FC Twente

Tadic reageert op ontslag emotionele Schreuder: "Heb hem ook bij FC Twente gehad"

Tadic reageert op ontslag emotionele Schreuder: "Heb hem ook bij FC Twente gehad"

Alfred Schreuder zal op 9 februari niet terugkeren in de Grolsch Veste. Dan staat namelijk de bekerkraker FC Twente - Ajax op het programma. De oefenmeester stond al langere tijd onder druk en het 1-1 gelijkspel in de eigen ArenA heeft hem de kop gekost. Hij is per direct ontslagen en de club gaat op zoek naar een geschikte vervanger. Aanvoerder Dusan Tadic heeft gereageerd op het ontslag van de trainer en steekt ook de hand in eigen boezem.

"Alfred is na afloop in de kleedkamer geweest en het was heel emotioneel. Hij zei zich verantwoordelijk te voelen, vroeg ons als groep bij elkaar te blijven, alles voor Ajax te geven en hij hoopt dat we kampioen worden. Mooi toch?”, aldus de aanvoerder in gesprek met de Telegraaf.

De selectie is minder dan de voorgaande jaren, maar ik vind het laf om nu naar anderen te wijzen. Ik wil bij mezelf beginnen. Ja, ik zeker ook, want ik speel slecht. Ik speel niet goed genoeg en wil verbeteren. Die verantwoordelijk moet iedereen die het Ajax-shirt draagt nemen. Kijk in de spiegel. Dat is op dit moment de enige manier."

"Als een topclub als Ajax zeven competitiewedstrijden op rij niet wint, dan weet je dat de trainer wordt ontslagen. Ik heb hem bij FC Twente gehad en nu bij Ajax. Hij is een prima coach, maar veel dingen gingen gewoon niet de goede kant op. En dat lag vaak niet aan hem. Ook als spelersgroep hebben we hem laten vallen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties