Oud-spelers FC Twente

Ünüvar gaat vol voor kans bij Ajax en traint tijdens vakantie extra met teamgenoot

Ünüvar gaat vol voor kans bij Ajax en traint tijdens vakantie extra met teamgenoot

Naci Ünüvar werd het afgelopen seizoen door FC Twente gehuurd van Ajax. De uitleenbeurt voldeed uiteindelijk niet aan de verwachtingen: Ünüvar begon slechts tweemaal in de basis en kreeg in geen enkele wedstrijd meer dan 60 minuten speeltijd. Dat heeft er mede mee te maken dat de 21-jarige buitenspeler niet helemaal fit aan het seizoen bij FC Twente begon.

Ünüvar heeft er tijdens zijn vakantie voor gezorgd dat dat deze keer anders is, zodat hij vol voor zijn kans bij Ajax kan gaan. "Ik ben in Turkije voor mezelf begonnen met rennen. Daarna ben ik met Devyne (Rensch, red.) op vakantie gegaan en hebben we samen negen dagen volop getraind. Dat was wel goed", vertelt Ünüvar tegenover Ajax.

Wat zijn de verwachtingen van de aanvaller voor het nieuwe seizoen? "Ik hoop gewoon mijn minuten te maken bij Ajax. Als ik de kans krijg, wil ik die volop pakken." Dus Ünüvar wil zichzelf in Ajax 1 knokken? "Ja, honderd procent", besluit de Turk.

Opinie: Zou jij Ünüvar nog graag terugzien bij FC Twente? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties