Oud-spelers FC Twente

VIDEO: Jesús Corona keert na half jaar weer terug en krijgt warm onthaal

VIDEO: Jesús Corona keert na half jaar weer terug en krijgt warm onthaal

Eindelijk is Jesús Manuel Corona weer teruggekeerd op het trainingsveld bij zijn club Sevilla FC. Tecatito raakte meer dan een half jaar geleden zwaar geblesseerd. Hij had zijn kuitbeen gebroken én zijn enkelbanden gescheurd. Hij moest en groot deel van het seizoen en het WK in Qatar aan zich voorbij laten gaan, maar traint nu weer mee met de groep.

De terugkeer van Jesús Corona, tegenwoordig beter bekend als Tecatito, is gefilmd door zijn club Sevilla FC. Het is prachtig om te zien. De voormalig aanvaller van FC Twente kreeg een warm onthaal, waarbij hij luid applaus kreeg en zijn teamgenoten hem daarna op zijn achterhoofd sloegen.

Tecatito werd in 2013 door FC Twente gekocht van Monterrey. De Tukkers legden destijds 3,5 miljoen euro op tafel. Twee jaar later werd hij voor 10,5 miljoen euro verkocht aan het Portugese FC Porto, waar hij maar liefst 6,5 jaar speelde. Daarna werd hij verkocht aan Sevilla FC voor 3 miljoen euro. De inmiddels dertigjarige Mexicaan wordt daar ingezet op allerlei posities, maar bekleedt voornamelijk de rol van rechtervleugelspeler in een 3-5-2 formatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties