Oud-spelers FC Twente

Video: 'Kwade Promes wil politie omkopen na arrestatie onder invloed rijdende vrienden'

Video: 'Kwade Promes wil politie omkopen na arrestatie onder invloed rijdende vrienden'

Quincy Promes is wederom in het nieuws gekomen en zoals wel vaker gaat het niet over zijn voetballende kwaliteiten. De Russische nieuwswebsite Mash heeft een video gepubliceerd waarin Promes op het politiebureau schreeuwend agenten probeert om te kopen. Dit doet hij vanwege de arrestatie van zijn vrienden, die onder invloed van alcohol en drugs werden opgepakt.

Uiteindelijk is er een verklaring afgelegd en mochten iedereen weer naar huis. Of Promes vervolgd gaat worden voor het schreeuwend omkopen van agenten, is nog niet duidelijk. De informatie van Mash is bevestigd door Spartak Moskou, de club van Promes. Spartak laat weten dat het incident ongeveer een jaar geleden heeft plaatsgevonden en dat oud-speler van FC Twente niets onwettigs heeft gedaan.

Promes werd in Nederland lange tijd vervolgd voor het neersteken van zijn neef op een familiefeest. In juni werd hij schuldig bevonden, waardoor hij achttien maanden de bak in moet. Dit zal echter niet gebeuren zolang hij op Russische bodem blijft. Daarnaast is Promes nog verdachte in een zaak over drugshandel. Het zou gaan om betrokkenheid bij de handel van een lading cocaïne van 1.370 kilo met een straatwaarde van ongeveer 75 miljoen euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties