Oud-spelers FC Twente

Video: PRACHTIG! Zerrouki scoort schitterende treffer in Champions League

Video: PRACHTIG! Zerrouki scoort schitterende treffer in Champions League

Ramiz Zerrouki had het op het begin niet eenvoudig bij Feyenoord. De middenvelder raakte in Rotterdam snel zijn basisplaats kwijt, waarna hij telkens op de bank moest beginnen. In de Champions League op bezoek bij Atlético Madrid kreeg hij echter de kans van trainer Arne Slot. Zerrouki speelde een uitstekende wedstrijd.

Destijds wilde Arne Slot een sterker blok op het middenveld creëren en koos hij ervoor om Zerrouki erbij te zetten. Bij afwezigheid van twee buitenspelers besloot Slot om ook thuis tegen Lazio met Zerrouki op het middenveld te beginnen. Dat pakte goed uit: op slag van rust scoorde de oud-speler van FC Twente, die afgelopen zomer voor ruim zeven miljoen euro werd verkocht, een schitterende treffer. Een prachtig moment voor de 25-jarige Algerijn, die een lastige eerste periode in Rotterdam kende. Het is hem gegund. Hieronder het prachtige doelpunt van Zerrouki - zijn eerste goal in het shirt van Feyenoord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties