Oud-spelers FC Twente

Video | WOW! De Lange vanaf 40 (!!) meter geklopt door wereldgoal Kramer

Het is niet de week van de doelmannen. Afgelopen zondag ging Unnerstall in de fout en dat kostte FC Twente drie peperdure punten. Ook zijn collega van vorig seizoen bij FC Twente Jeffrey de Lange kende een vervelend weekend, want Go Ahead Eagles verloor mede door een blunder van hem met 2-1 van Excelsior.

In de 54e minuut wilde De Lange de bal binnen de zestien naar een teamgenoot spelen. De bal werd echter onderschept door een andere oud-Twente speler Lazaros Lamprou. Die legde de bal opzij, weer een andere oud-Tukker Kik Pierie verlengde de bal waarna Driouech de bal in het net werkte. Het was de 1-0 in de wedstrijd die eindigde in een 2-1 overwinning voor de ploeg uit Kralingen.

Vandaag, woensdagavond, speelt De Lange de inhaalwedstrijd Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk. Ook in die wedstrijd kreeg hij een tegengoal die eigenlijk niet had mogen vallen. Het was RKC-aanvaller Kramer die de doelman vanaf 40 (!!) meter wist te verschalken. Hieronder de beelden van de schitterende goal. Op het moment van schrijven is het rust en leiden de Eagles met 2-1.