Oud-spelers FC Twente

Voormalig Twente-speler (25) duikt na clubloze maanden op bij amateurclub uit Heemskerk

Voormalig Twente-speler (25) duikt na clubloze maanden op bij amateurclub uit Heemskerk

Voormalig FC Twente-speler Dylan George is opgedoken bij ADO'20, een amateurclub uit Heemskerk. De inmiddels 25-jarige aanvaller kwam in 2012 in de jeugd van FC Twente spelen. Hij speelde in totaal twintig officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarvan veertien in de eredivisie, maar was niet goed genoeg om door te breken.

George verliet FC Twente medio 2019 transfervrij na een uitleenbeurt aan Helmond Sport van een half seizoen. George zat een half jaar zonder club, voordat hij een half seizoen bij HHC Hardenberg ging spelen in de Tweede Divisie. Nadat de aanvaller meer dan een jaar clubloos was geweest, dook hij in september 2021 op bij het Spartak Varna, een club op het tweede niveau van Bulgarije. Ook daar liet hij het na een half seizoen voor gezien. Ruim zeven maanden zat hij zonder club, voordat hij werd opgepikt door SC Eendracht Aalst, dat uitkomt op het vierde Belgische niveau (tweede amateurniveau van België).

George zat sinds 1 juli zonder club, maar ruim drie maanden later heeft hij toch weer een nieuwe uitdaging gevonden. Hij gaat spelen bij ADO'20 uit Heemskerk, dat uitkomt in de Tweede Divisie. De buitenspeler uit Beverwijk is per toeval uitgekomen bij ADO'20, zo laat trainer Roy van der Mije weten in gesprek met Noordhollands Dagblad.

"Hij hobbelde bij onder 23 mee om zijn conditie op peil te houden. Toen we dat zagen, vonden we dat hij net zo goed bij ons mee kon hobbelen", vertelt Van der Mije. Voordat George kan gaan spelen, moet hij eerst wedstrijdfit worden. "Hij heeft nog maar drie keer meegetraind en was zaterdag tegen Scheveningen nog niet inzetbaar", besluit de trainer van ADO'20.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties