Oud-Tukker Roemeratoe maakt wedstrijd vol en wint bij debuut in Israël

Godfried Roemeratoe speelde van 2014 tot 2022 bij FC Twente. In zijn laatste seizoen onder contract bij de Tukkers werd hij uitgeleend aan Willem II. Zowel FC Twente als degradant Willem II heeft echter geen interesse in het behouden van de defensieve middenvelder, waardoor hij deze zomer gratis naar het Israëlische Hapoel Tel Aviv FC vertrok.

Zaterdag speelde Hapoel Tel Aviv haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Godfried Roemeratoe stond in de basis tijdens het duel in de groepsfase van de Toto Cup Ligat Al, de Israëlische bekercompetitie. Hij speelde de volledige wedstrijd uit. Zijn team won met 1-3 van Hapoel Jerusalem FC.

Al na twee minuten kwam het Hapoel Tel Aviv op voorsprong via Hisham Layous. Halverwege de eerste helft maakte Shlomi Yosef Azulay er via een penalty 0-2 van. In de tweede helft wisten beide teams nog één keer te scoren, waarmee het team van oud-Tukker Roemeratoe met 1-3 won.

Roemeratoe speelde sinds 2014 bij FC Twente. Op 21 december 2018 maakte hij zijn debuut voor de Enschedese club in de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen (2-0). In totaal kwam de defensieve middenvelder in 48 competitieduels in actie voor de Tukkers, waarvan 45 in de eredivisie en drie in de Keuken Kampioen Divisie.