Ould-Chikh en Børven debuteren voor FC Twente

Vanmiddag speelde FC Twente het eerste wedstrijd van 2014. De tegenstander van het Duitse Vfl Osnabrück dat met 2-1 werd verslagen. Vlak voor tijd was de score nog 2-0 door doelpunten van Djordjevic en Gutierrez, maar in de laatste minuut wisten de Duitsers nog te scoren. Tijdens de tweede helft begroette het publiek twee spelers die hun onofficiële debuut mochten maken in het eerste.

[google]Het betrof kersverse aankoop Torgeir Børven (22) en toptalent uit eigen opleiding Bilal Ould-Chikh (16). Beide spelers kwamen in het veld in de 60e minuut. Børven nam de spitspositie over van Djordjevic en Ould-Chikh mocht de linksbuiten positie overnemen van Youness Mokhtar.

Beide spelers kwamen uiteindelijk niet tot scoren. Ould-Chikh luisterde zijn debuut nog wel op met een fraaie solo rond de middellijn waarmee hij een aantal tegenstanders op lepe wijze te kijk zetten.