Nieuws

Ould-Chikh en Drommel als groepshoofd naar EK 2015

Ould-Chikh en Drommel als groepshoofd naar EK 2015

Bilal Ould-Chikh en Joel Drommel hebben zich gisteren met Oranje onder 19 geplaatst voor het EK van 2015 in Griekenland. De wedstrijd werd zeer overtuigend gewonnen. Met 4-0 was Nederland te sterk voor Zwitserland. De Zwitsers waren in veel opzichten de bovenliggende partij, maar wisten niet tot scoren te komen. Een positieve opsteker voor beide Tukkers.

[google] Het was Jairo Riedewald die Oranje op voorsprong zette. Abdelhak Nouri maakte hier niet veel later 2-0 van. Het betere Zwitserland wist het goede spel niet uit te drukken in goals, en de grootste kans belandde op de paal. Na 75 minuten werd de wedstrijd voorgoed beslist door de 3-0 van Pelle van Amersfoort. Alsof dat nog niet genoeg was, tekende Nouri voor zijn tweede doelpunt van de avond.

Door deze overwinning sluit Oranje onder 19 de kwalificatie af als groepshoofd, en laat het grote concurrent Noorwegen onder zich.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties