Overwinning FC Twente Vrouwen in Friesland

FC Twente Vrouwen heeft vanavond een 1-3 overwinning geboekt bij sc Heerenveen. Door de overwinning blijven de vrouwen koploper in de BeNe League.

[google]Ellen Jansen opende in de 35e minuut de score, wat tevens de ruststand was. Vlak na rust verdubbelde Marlous Pieëte de score naar 0-2. Sherida Spitse gooide de wedstrijd in het slot door de beslissende 0-3 te scoren. Yvonne Ploeg scoorde nog wel tegen, maar verder wisten de Friezen niet te komen.

sc Heerenveen Vrouwen – FC Twente Vrouwen 1-3 (0-1)

35′ 0-1 Jansen
48′ 0-2 Pieëte
69′ 0-3 Spitse
74′ 1-3 Ploeg

Opstelling: Van Veenendaal, Roetgering, Bakker (20′ Kerkdijk), Wigger, Worm, Munsterman, Dekker, Spitse, Heuver (84′ Berends), Jansen, Pieëte.