Overwinning Southampton op Man U gekleurd door oud-Twente spelers

In de Premier League kent men geen winterstop. Ook vandaag werd er weer gevoetbald. Manchester United - Southampton stond op het programma, ofwel Louis van Gaal vs. Ronald Koeman. Het werd uiteindelijk 0-1 door een doelpunt van Dusan Tadic. De Serviër was echter niet de enige ex-Twentenaar die invulling gaf aan deze wedstrijd.

[google]In de 73e minuut kwam Southampton op voorsprong door de toenmalig sterspeler van FC Twente. Tadic begon vanaf de bank, maar in de tweede helft werd hij ingebracht voor niemand minder dan Eljero Elia. Ronald Koeman gunde de van Werder Bremen gehuurde vleugelaanvaller meteen een basisplaats, een gouden wissel dus.

Door de overwinning komt Southampton weer boven Manchester United terecht en heeft het zich voorlopig op de derde plek in de Premier League genesteld.