Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘Oxford wil FC Twente verlossen van ongewenste aanvaller’

‘Oxford wil FC Twente verlossen van ongewenste aanvaller’

Eerder werd bekend dat FC Twente niet door wil gaan met Manchester City huurling Isaac Buckley-Ricketts. De 19-jarige rechtsbuiten kreeg weinig kans om zich in de kijker te spelen. Na de komst van Gertjan Verbeek werkte de aanvaller zijn wedstrijden af bij Jong FC Twente.

Volgens League One Podcast staat er alweer een andere club klaar om Buckley-Ricketts te huren van Manchester City. Het Engelse Oxford United zou erg geïnteresseerd zijn in de diensten van de rechtsbuiten. Manchester City en Oxford zullen eerst nog een overstemming moeten krijgen voordat Buckley-Ricketts een overstap gaat maken.

Buckley Ricketts speelde slechts 113 minuten in de hoofdmacht van FC Twente, hierin wist kwam hij niet tot scoren. Bij de beloften speelde de Engelsman 270 minuten waarin hij één keer wist te scoren. Bij Oxford zou de aanvaller een andere voormalig FC Twente speler treffen, Dwight Tiendalli.

Reacties

  1. Kopsterk.. zegt:

    Hij had in de wedstrijd tegen Feijenoord uit in de laatste minuut, de 2-2 moeten maken.
    Het was een kans voor open doel, je hebt het of je hebt het niet.

  2. Veel te weinig speeltijd gehad. Vond hem ook niet best in wat ie liet zien, maar was wel supersnel en had goeie drive. Had het idee dat ie vaak niet precies wist wat ie moest doen op het veld. Maar ja, zat in de Europese kampioensploeg van Engeland U19, daar kom je niet zomaar in. Let maar op, deze gaat nog veel geld waard worden, maar goed het was een huurling en Verbeek wil verder met vastigheid, dat is op zich niet verkeerd.

Laat wat van je horen

*