Twente Insite

FC Twente Nieuws

Pechvogel David kan zich langer binden aan degradatiekandidaat

Pechvogel David kan zich langer binden aan degradatiekandidaat

Het contract van Chris David bij Go Ahead Eagles in Deventer loopt deze zomer af. De middenvelder, die meerdere seizoenen voor FC Twente speelde, hoeft vooralsnog echter niet uit te kijken naar een nieuwe club. De degradatiekandidaat die momenteel op de achttiende plaats in de eredivisie staat wil David namelijk een contractverlenging van één jaar aanbieden. Voor de middenvelder een geluk bij een ongeluk.

De 24-jarige Chris David mag van geluk spreken dat hij de kans krijgt om voor één jaar bij te tekenen, weet De Stentor te melden. De voormalig voetballer van FC Twente kampt namelijk al voor de tweede keer met een zware blessure aan zijn knie waardoor hij geen speelminuten kan maken voor zijn huidige club.

Toen Chris David in de zomer van 2015 vertrok naar Deventer, sloeg na een paar maanden het noodlot toe. De middenvelder scheurde de voorste kruisbanden van zijn linkerknie af. Toen David eindelijk was hersteld van zijn blessure, scheurde hij afgelopen november zijn kruisbanden opnieuw af. Aankomende zomer hoopt hij weer volledig hersteld te zijn en kan de voetballer zich hoogst waarschijnlijk gaan richten op minimaal een jaartje Jupiler League.

Reacties

  1. Ik vind het wel belangrijk dat als je bijtekent dat je dan wel voetbalminuten moet maken voor je club. Al zou het betekenen dat je ergens op een gefixeerde plek moet gaan staan op het voetbalveld, dat andere spelers van je team je een bal toespelen, en dat je die bal dan aanneemt en doorschiet naar de gewenste plek. Dan maak je tenminste nog wat speelminuten voor je club.

Laat wat van je horen

*