Peddemors opnieuw belangrijk voor winnend Oranje onder 18

Het Nederlands vrouwenelftal onder 18 nam het woensdag in het vierlandentoernooi in Florida op tegen China. FC Twente-middenveldster Ella Peddemors startte in de basis bij de OranjeLeeuwinnen en bewees haar ploeg een dienst.

Peddemors zette Nederland vlak voor rust op voorsprong. Een doelpunt van Nikita Tromp in de 79ste minuut zorgde ervoor dat Oranje met een 0-2 zege van het veld stapte.

Afgelopen zaterdag speelden de OranjeLeeuwinnen de eerste wedstrijd van het toernooi tegen Noorwegen. Peddemors zette haar ploeg na slechts twee minuten op voorsprong en nam ook de derde treffer voor haar rekening. In totaal wist Nederland met maar liefst 5-1 te winnen.