Pijnlijke nederlaag Newcastle bij debuut De Jong

Luuk de Jong heeft vanmiddag zijn debuut gemaakt voor Newcastle United. In de thuiswedstrijd tegen aartsrivaal Sunderland mocht de oud-aanvaller van FC Twente na rust invallen. Veel plezier beleefde De Jong niet aan zijn eerste wedstrijd voor The Magpies. Zijn ploeg verloor de derby in eigen huis kansloos met 0-3.

[google]Manager Alan Pardew besloot om De Jong te laten starten vanaf de bank. Oud FC Twente-speler Cheick Tioté mocht wel vanaf de eerste minuut meedoen. De thuisploeg speelde een kansloze wedstrijd. Binnen 23 minuten stond het al 0-2. Fabio Borini zorgde vanaf de strafschopstip voor de openingstreffer, enkele minuten later stond het al 0-2 door Adam Johnson. Jack Colback gooide diep in de tweede helft de wedstrijd in het slot: 0-3.

Newcastle United staat na de nederlaag nog op de achtste plek in de Premier League.