Plet scoort en krijgt rode kaart in Europa League

Glynor Plet beleefde gisteren een beroerde avond met zijn club Zulte Waregem. De ploeg verloor in de voorronde van de Europa League in eigen huis met maar liefst 2-5 van het Wit-Russische Shakhtyor Soligorsk. Voor de oud-speler van FC Twente was een hoofdrol weggelegd.

[google]De gasten kwamen al snel in de wedstrijd op een 0-2 voorsprong. Vijf minuten voor rust leek Plet de spanning in de wedstrijd terug te brengen door de aansluitingstreffer te scoren.

Een paar minuten later ging het echter helemaal mis. Plet kwam met te hoog been in, raakte zijn tegenstander en ontving een directe rode kaart van de scheidsrechter. Uiteindelijk verloor de thuisploeg met maar liefst 2-5 en lijkt uitgeschakeld voor de volgende ronde.