FC Twente Nieuws

Pre-order: Nostalgische Voetbalkalender FC Twente 2022

Pre-order: Nostalgische Voetbalkalender FC Twente 2022

Na het succes van de Nostalgische Voetbalkalender FC Twente 2021, volgt er nu de Nostalgische Voetbalkalender 2022. De kalender bestaat uit dertien iconische kleurenfoto's uit de rijke geschiedenis van FC Twente. Eentje op de voorkant en de overige twaalf verdeeld over januari tot en met december.

De kalender wordt geleverd in A2 formaat met dit jaar voormalig Oranje international Theo Pahlplatz op de cover. De foto dateert van 1966 tijdens het onderlinge treffen met Willem II.

De eerste jaren van FC Twente in de Europese toernooien worden opgeroepen, met de onvergetelijke trip – barbecue in de bergen! – naar het afgelegen Eskisehir in Turkije. De cultfoto met SC Enschede in 1962 temidden van stapels handdoeken en ander textiel, een gewonde Epy Drost, de tweeling Van de Kerkhof, maar ook Jan van Halst en de kampioenen van 2010 – dit alles komt voorbij. In full colour.

De kalender is nu te bestellen als pre-order voor 24,95 euro. Bestel je de kalender voor 15 oktober 2021 dan wordt je naam opgenomen in de lijst 'Wij zijn Twente'. De kalender is vanaf 25 november af te halen in de fanshop van FC Twente of kan tegen een vergoeding van 4,95 euro worden verzonden.

Klik hier om de kalender direct te bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties