Prijzenpakker Preud'homme wederom succesvol

Voormalig FC Twente trainer Michel Preud'homme heeft wederom een prijs toegevoegd aan zijn toch al grote prijzenkast. In de Belgische supercup nam de oefenmeester revanche op Standaard Luik dat vorig seizoen de Belgische beker won ten koste van Club Brugge. De manier waarop was bijzonder. Nadat Club Brugge in de 39e minuut op een 1-0 achterstand kwam ontving Brugge speler Hans Vanaken vlak daarna de rode kaart.

[google]In de tweede helft deed Club Brugge het onmogelijke door in slechts zeventien minuten de 1-0 achterstand om te buigen naar een 2-1 voorsprong. De winnende 2-1 kwam van de voet van de Nederlander Ruud Vormer.

Door het winnen van de Supercup heeft Preud'homme in twee seizoenen tijd alle prijzen te pakken die er in België te winnen zijn. In het seizoen 2014-2015 won hij in zijn eerste jaar de Belgische beker en het afgelopen seizoen maakt de voormalig doelman Club Brugge voor het eerst in elf jaar weer kampioen.