Promes scoort voor Go Ahead Eagles maar wint niet

FC Twente huurling Quincy Promes doet het meer dan uitstekend bij de Go Ahead Eagles. De aanvallende middenvelder die voor een seizoen verhuurd is aan de Deventenaren wist vanmiddag wederom het net te vinden. Toch werd het uitduel uit bij FC Volendam na een 3-1 voorsprong verloren met 4-3. Het was voormalig FC Twente aanvaller Fafiani die de Eagles 5 minuten voor tijd de das om deed.

Naast Promes komen ook FC Twente spelers Nick Marsman en Cas Peeters uit voor de Eagles. Marsman mocht net als Quincy starten in de basis. Peeters viel in in de 66e minuut.

Promes presteert prima

Promes laat zijn voeten spreken bij de Eagles. In de 16 wedstrijden die hij tot dusver speelde scoorde hij maar liefst 7 keer. Een meer dan uitstekende score voor een middenvelder. Hij heeft dan ook al de bijnaam "Promessi" gekregen van de supporters.

Door het verlies zakken de Eagles van de 7e naar de 8e plek met 26 punten uit 16 duels. MVV is koploper met 35 punten uit 16 duels.