Twente Insite

FC Twente Nieuws

PSV benadeelt FC Twente door met B-team punten te verspelen bij Roda JC

PSV benadeelt FC Twente door met B-team punten te verspelen bij Roda JC

PSV heeft woensdagavond niet aan haar sportieve verplichting voldaan. De ploeg die afgelopen zondag voor de 24e keer in de clubgeschiedenis de titel wist te veroveren trad met een B-elftal aan tegen Roda JC en verspeelde punten tegen de direct concurrent van FC Twente.

PSV dat met afstand de betere partij was, speelde met 2-2 gelijk en benadeelde FC Twente hier flink mee. Bij winst voor PSV zou het gat tussen FC Twente en Roda JC zijn verkleind tot drie punten. Met een veel beter doelsaldo zou FC Twente ook Roda JC in de laatste twee wedstrijden nog kunnen passeren. Dit kan nu nog altijd, maar dan moet FC Twente minimaal vier punten halen uit de laatste twee wedstrijden en Roda JC beide wedstrijden verliezen.

Sparta – NAC
Vanavond speelt ook de andere concurrent Sparta. De Rotterdammers nemen het in eigen huis op tegen NAC dat zich met een overwinning veilig kan spelen. Het verschil tussen FC Twente en Sparta is één punt in het voordeel van de Rotterdammers. Echter hebben ze nog wel één wedstrijd minder gespeeld.

8
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
VoetbalvrouwLeenardHans WallinihaterefereesBernd Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Voetbalvrouw
Gast
Voetbalvrouw

In een woord walgelijk als je je sportieve plicht niet doet
We hebben het vooraf voorspeld inderdaad competitie vervalsing
💩💩💩💩💩💩💩💩

Hans Wallin
Gast
Hans Wallin

PSV had geen belang meer bij die wedstrijd,maar RODA des te meer.Maar PSV deed gewoon te weinig om de schijn maar op te houden niet de belangen van RODA te willen dienen.Juist in dit stadium had men er vol voor moeten gaan alsof er voor PSV óók een belang op het spel stond.

ihatereferees
Gast
ihatereferees

Je kunt nu wel afgeven op PSV, maar we hebben het zelf laten liggen.
Een seizoen duurt 34 wedstrijden en als je dan pas in wedstrijd 32 wakker wordt, kan je niet van anderen verlangen dat zij jouw probleem oplossen.

Hans Wallin
Gast
Hans Wallin

Mee eens,van ADO bv was te winnen,begin goed,maar door domme fouten geven ze 2 goals weg,dat scheelt 3 punten,en dan ook nog eens al die bloedeloze 1-1 en 0-0,wat niet alleen maar pech kan zijn.Verder gaat er geen week voorbij of er zijn meerdere spelers niet fit,dat moet ook onderzocht worden.

Leenard
Gast
Leenard

Ik vind dat psv zijn sportieve plicht niet is nagekomen, het is toch competitievervalsing.

Bernd
Gast
Bernd

Zeker vergeten dat FCT ze geholpen heeft door Ajax 2 ptn af te snoepen…

Carlos1533
Gast
Carlos1533

Helemaal mee eens kut lampies..

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Ik denk niet dat PSV zich al te druk maakt over het verspelen van de kans op een puntenrecord. Mijn verwachting is dat er binnenkort een vette bonus van de Koninklijke Nederlandse Boevenbond richting Eindhoven zal gaan. De rancune van deze Mafiosi in maatpak richting Twente kent geen grenzen. Ik had met name van Cocu iets meer verwacht maar ook hij blijkt een droplul in een mooi pak te zijn. Een gedegen onafhankelijk onderzoek zou op zijn plaats zijn in verband met verregaande competitievervalsing door met een B elftal op te draven in Kerkrade.