Twente Insite

FC Twente Nieuws

Pure Energie vanaf komend seizoen hoofdsponsor FC Twente Kidsclub

Pure Energie vanaf komend seizoen hoofdsponsor FC Twente Kidsclub

Pure Energie is met ingang van het nieuwe seizoen ook de hoofdsponsor van de FC Twente Kidsclub, zo meldt de club uit Enschede op haar website. De hoofdsponsor van de Tukkers was de afgelopen twee seizoenen al nauw betrokken bij de activiteiten van de Kidsclub, en wil zich nu nog meer met hen verbinden.

“De FC Twente Kidsclub is natuurlijk de allerleukste afdeling binnen FC Twente”, vertelt Mandy Wolthuis, Hoofd Marketing en Communicatie van Pure Energie, op de officiële website van de club. “Hier begint de liefde voor voetbal en voor FC Twente, en hoe mooi is het als hier ook de liefde voor Pure Energie begint. Kinderen zijn de toekomst en vinden duurzaamheid nog vanzelfsprekender dan volwassenen. Groene stroom is iets waarmee zij opgroeien.”

“Wij zijn er heel trots op dat we nu ook een officiële partner zijn van de FC Twente Kidsclub”, vervolgt Wolthuis. “Het is prachtig om samen met onze ‘collega’s’ van FC Twente mooie dingen te maken en organiseren voor de kinderen op het gebied van voetbal, maar ook om ze iets mee te geven. Schone energie is de toekomst. Door over te stappen op de groenste stroom doe je ook iets goeds voor de wereld”, besluit ze.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op