Twente Insite

FC Twente Nieuws

Pusic grapt: “Was verbaasd dat de bus heel aankwam in Den Haag”

Pusic grapt: “Was verbaasd dat de bus heel aankwam in Den Haag”

Nog drie wedstrijden te gaan om de achterstand op Sparta van vier punten goed te maken. Gezien het spelbeeld tegen ADO lagen er absoluut kansen voor FC Twente. Helaas zat het er weer niet in.

“Vanavond was er kans om een resultaat te halen. Ook als we vanavond gelijk hadden gespeeld, dan zouden we op drie punten van Sparta staan. Ons doelsaldo is beter, dus dan heb je nog wat perspectief”, geeft interim-trainer Marino Pusic aan tegenover de NOS.

“Ik moet de jongens een compliment geven maken. Alles waar we op getraind hebben, hebben ze tot de 45ste minuut uitstekend uitgevoerd. We controleerden en domineerden de wedstrijd.”

Dan valt de 1-1. Een klap die gevoeld wordt. “Die klap krijgt ieder team. Als je voor rust zo’n goal weggeeft, dat is een enorme dreun. Zeker voor een team in degradatienood.”

“Dan beginnen we heel moeizaam aan de tweede helft. Je ziet dat die goal vlak voor rust eigenlijk nog doorwerkt. Dan komen we in het begin van de tweede helft nog goed weg bij twee à drie momenten. We houden uitstekend stand. En juist in de fase dat je de controle over de wedstrijd herpakt, krijg je door weer een individuele fout een goal tegen. Daar valt niet tegen te voetballen.”

“Het zijn gewoon twee cadeaus. Te kinderachtig op dat moment. Dat vermoordt de wedstrijd voor ons, doodzonde. We hadden meer verdiend, we gingen voor de winst en dat zat er ook lange tijd in. Als je de intenties vandaag weer ziet, dan houd ik daardoor we de hoop in de laatste drie wedstrijden.”

De Tukkers zitten in een fase waarin alles fout gaat. “Als je als team in zo’n fase zit, dan gaan er allerlei dingen fout. Daarom was ik ook verbaasd dat onze bus heel was aangekomen in Den Haag”, grapt hij als afsluiter.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op