Twente Insite

FC Twente Nieuws

Pusic positief gestemd over herstel Brama en Boere

Pusic positief gestemd over herstel Brama en Boere

FC Twente is momenteel volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie is momenteel op trainingskamp in De Lutte, echter heeft trainer Marino Pusic nog maar weinig spelers tot zijn beschikking.

“Aan de ene kant is het om elkaar beter te leren kennen en naar elkaar toe te groeien”, vertelt Pusic tegenover FC Twente TV. “Althans, met de groep die we nu hebben. Daarnaast, minstens even belangrijk, is het conditionele aspect. Daarin proberen wij momenteel vervolgstappen te maken.”

Tom Boere en Wout Brama trainen nog niet volledig met de groep mee. “Ze zijn momenteel herstellende van blessures die ze in het afgelopen seizoen hebben opgelopen”, vervolgt Pusic. “Iedere dag trainen ze met de groep mee, alleen sommige gedeeltes niet. Ik hoop dat ze deze week dusdanig kunnen opbouwen dat ze volgende week volledig kunnen instromen”, aldus de oefenmeester.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op