Twente Insite

FC Twente Nieuws

Rechter verwerpt hoger beroep Vak P: Supportershome blijft gesloten

Rechter verwerpt hoger beroep Vak P: Supportershome blijft gesloten

Vak P heeft vrijdag een negatieve uitspraak ontvangen van de rechter. Het hoger beroep van de supportersvereniging werd door de rechter verworpen waardoor Vak P geen horecavergunning heeft en het home gesloten zal houden. Hieronder het statement van Vak P.

Beste leden,

Gisteren ontvingen we de uitspraak van de rechter naar aanleiding van het hoger beroep welke op 14 juni j.l. in Zwolle heeft gediend.

Ons hoger beroep is ongegrond verklaard, we hebben geen horeca vergunning en gaan dus niet open.

Ergens hadden we dit wel zien aankomen, gezien de talloze ziekelijke leugens en verdraaiingen die men heeft gedaan om het eigen straatje schoon te vegen.

Valse beschuldigingen, leugens aan ons adres, afspraken welke niet nagekomen werden tot aan het posten door politie bij de privé adressen van de bestuursleden; alles is blijkbaar geoorloofd voor 11 gram harddrugs.

Daar het bestuur in de gesprekken direct afstand heeft genomen van elke vorm van drugs in en rondom het stadion, overal aan mee wou werken en meedenken om het zoveel mogelijk tegen te gaan (voorkomen is een illusie als men de drugs al niet eens buiten de eigen landsgrenzen kan houden) bleek dit toch niet genoeg.

Men vergeet blijkbaar erg gemakkelijk dat wij alles op vrijwillige basis en met hart en ziel voor de club en de vereniging/supportershome, welke 60 uur per jaar open is, doen.

Dat justitie zelf notabene aangeeft te weten welke personen ze moeten hebben, zijn wij blijkbaar een mooi doelwit om 2 vliegen in 1 klap te slaan. Vak P moest kapot, en om dat te bereiken mocht en kon alles.

Natuurlijk zullen wij ook fouten gemaakt hebben, maar geen fouten welke mensen beschadigd hebben.

Wij zijn altijd, met het verenigingsbelang voorop, open en eerlijk de strijd aangegaan.

Wij zullen ons als bestuur beraden op de te nemen stappen, en zullen dit zsm aan jullie terugkoppelen.

Bestuur Supportersvereniging Vak P

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Richard Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Richard
Gast
Richard

Ook hier wordt ik moe van waarom moet dit allemaal zo