Renato Tapia niet langs Colombia

Afgelopen nacht speelde Renato Tapia met thuisland Peru een vriendschappelijke wedstrijd tegen Colombia. Een winstpartij bleek niet haalbaar. Het uitduel in het Amerikaanse Harrison, New Jersey, waarbij de Tukker in de basis mocht beginnen, werd afgesloten met een 1-1 stand op het scorebord.

[google] Na 37 minuten opende Carlos Bacca namens Colombia de score, Renato Tapia kon een doelpunt van de speler niet meer tegenhouden. In de 72-e minuut verliet de Tukker het veld, en vlak voor het einde van de wedstrijd zag hij vanaf de bank hoe zijn ploeg alsnog op gelijke hoogte kwam, middels een strafschop.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd.