Twente Insite

FC Twente Nieuws

Roda JC-trainer ontevreden: “We schieten onszelf in de voet”

Roda JC-trainer ontevreden: “We schieten onszelf in de voet”

De wedstrijd tussen FC Twente en Roda JC was zaterdagavond een duel tussen twee directe concurrenten. Beide ploegen hadden zes punten uit de eerste acht wedstrijden en er was dus ruimte voor verbetering. Roda JC ging met een goed gevoel naar Enschede, maar kwam uiteindelijk toch bedrogen uit. In Enschede gingen de bezoekers met 3-0 onderuit en trainer Robert Molenaar baalt van de nederlaag.

“We troffen een tegenstander in een vrij netelige situatie”, aldus Molenaar op de website van FC Twente. “Daar hebben we ze uiteindelijk makkelijk uit laten komen. We hebben daar te veel aan meegewerkt. Na de strafschop was het evenwicht uit de wedstrijd en moesten we zelf het initiatief nemen. Dat vraagt dan wat anders van de spelers.”

De oefenmeester baalt vooral van het feit hoe zijn ploeg na rust voor de dag kwam. “In de tweede helft schieten we onszelf in de voet. We hadden goede bedoelingen, maar kwamen niet veel verder dan schieten met losse flodders. Daarin zag je het verschil met FC Twente”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op