Rode kaart Laukart wordt Jong FC Twente fataal in Friesland

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag wederom een slechte beurt gemaakt. Op bezoek bij ONS Sneek verloor de ploeg van Dennis Demmers met 4-2. De nederlaag werd ingeleid door een rode kaart van Alexander Laukart. De Duitser werd in de 47e minuut bij een 2-2 stand, van het veld gestuurd. ONS profiteerde van de man meer situatie door nog twee keer te scoren.

In de eerste helft viel er flink wat te genieten voor de neutrale toeschouwer. De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar het was Kvasina die namens FC Twente de gelijkmaker scoorde. Niet veel later kwamen de Tukkers via Trotman op een 1-2 voorsprong, maar slechts vier minuten later wist ONS de stand weer gelijk te trekken.

[google]Al vroeg in de tweede helft moest Jong FC Twente verder met tien man. Laukart kreeg in de 47e minuut rood na een charge op Gonzales. Slechts twee minuten later profiteerde ONS door de 3-2 te scoren. Hier bleef het helaas niet bij want in de 69e minuut scoorde ONS ook nog de 4-2. De 4-2 was tevens de eindstand.