Röseler wint bizar bekerduel: "Ongelofelijk en knotsgek"

Voormalig FC Twente verdediger maakt een grandioze start mee met zijn nieuwe werkgever Chemnitzer FC. In de eerste vier competitiewedstrijden werd nog niet verloren en gisteren won het in eigen huis een bizarre strijd in de DFB Pokal van Bundesligist Mainz FC.

Nadat de ploeg van Röseler eerst een 0-2 achterstand recht wist te trekken, stond drie minuten voor tijd de stand toch op 2-3 in het voordeel van de bezoekers. Een nederlaag leek in de maak totdat Mainz speler Bungert de bal achter zijn eigen doelman werkte en een verlenging volgde.

[google]In deze verlenging kwam Chemnitzer twee maal op voorsprong totdat in blessuretijd van de extra tijd het noodlot toesloeg. "Uiteindelijk waren wij de betere ploeg, maar kregen door een blunder van onze Keeper in de 123e minuut nog te gelijkmaker tegen", blikt Röseler terug tegenover Twente Insite.

Toch eindigde de avond in het voordeel van de thuisploeg. "Ja echt fantastisch! Wat een gekke bekeravond gisteren. En uiteindelijk winnen we toch nog met penalties (5-4 red.). Ongelofelijk."

Of dit de wedstrijden zijn waarvoor je het doet als voetballer? "Ja zeker weten! knotsgek! Een heerlijke overwinning", besluit Röseler enthousiast.

Scoreverloop: 0-1, ZIMLING (24'), 0-2, OKAZAKI (49'), 1-2, FINK (50'), 2-2, FINK (53'), 2-3, KOO (72'), 3-3 BUNGERT (OG 87'), 4-3 ZIEREIS (102'), 4-4 BUNGERT (109') 5-4 KEHL-GOMEZ (118'), 5-5 GEIS (123')