Sadílek wint met Tsjechië, Limnios zegeviert met assist

Voor Sadílek, Cerny en Limnios stonden er donderdagavond wedstrijden op het programma in de Nations League. Sadílek en Cerny speelden met Tsjechië tegen Zwitserland. Daarnaast speelde Limnios met Griekenland tegen Noord-Ierland. Beide wedstrijden werden gewonnen. De Tsjechen met 2-1 en de Grieken met 1-0.

Sadílek startte bij Tsjechië in de basis voor de eerste wedstrijd van de Nations League. Cerny moest de gehele wedstrijd vanaf de bank toekijken. De Tsjechen kwamen na tien minuten al op voorsprong door een doelpunt van Jan Kuchta. Net voor rust zette Noah Okafor voor Zwitserland nog de 1-1 op het scorebord. De eindstand werd bepaald door een eigen doelpunt van de Zwitser Sow. Sadílek werd na 84 minuten gewisseld.

Voor Limnios was er in de wedstrijd tegen Noord-Ierland een hoofdrol weggelegd. De buitenspeler gaf namelijk de assist op het enige doelpunt van de wedstrijd. Bakasetas zette na 39 minuten de eindstand op het scorebord. Griekenland speelt komende zondag de wedstrijd tegen Kosovo. Zij wonnen donderdagavond met 2-0 van Cyprus.