Samenvatting: Apathisch FC Twente terecht onderuit in Den Bosch

De wedstrijd tegen FC Den Bosch is er voor FC Twente eentje om snel te vergeten. De ploeg van trainer Marino Pusic ging in Stadion De Vliert met 2-1 onderuit tegen de Bosschenaren, die door de overwinning FC Twente passeren op de ranglijst.

De Tukkers begonnen dramatisch aan de wedstrijd en keken na 24 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Op de voorsprong van FC Den Bosch was niks af te dingen aangezien de thuisploeg tot die tijd de bovenliggende partij was in eigen huis.

Na 32 minuten deed FC Twente via Tom Boere wat terug door de aansluitingstreffer te maken. De verdediging van FC Den Bosch kon een bal niet goed verwerken, waarna de spits profiteerde van het cadeautje: 2-1. Tot aan de rust herpakten de Tukkers zich en namen het initiatief over.

Na de rust was daar niets meer van over en kon FC Den Bosch het duel zelfs op slot gooien, de thuisploeg liet dit echter na waardoor FC Twente in leven bleef. Pas in de blessuretijd kwam FC Twente via onder meer Tim Hölscher nog tot een grote kans op de gelijkmaker, maar deze viel echter niet. Hieronder de beelden van de dramatische wedstrijd van FC Twente.