FC Twente Nieuws

Samenvatting Arminia Bielefeld - FC Twente (1-1) voorbereiding seizoen 2021-2022

Samenvatting Arminia Bielefeld - FC Twente (1-1) voorbereiding seizoen 2021-2022

FC Twente speelde afgelopen weekend de vijfde oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen 2021-2022. De Tukkers gingen op bezoek bij Arminia Bielefeld dat afgelopen seizoen als promovendus wist te overleven in de Duitse Bundesliga. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel waardoor FC Twente nog altijd ongeslagen in de voorbereiding.

Het was FC Twente dat in de eerste helft de score opende. Na een prima één-tweetje met Menig werd Denilho neergehaald in het strafschopgebied. De scheidsrechter floot waarna Van Wolfswinkel aan mocht leggen vanaf de penaltystip. Hij faalde niet en scoorde hiermee zijn eerste doelpunt in Twentse dienst.

FC Twente moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. Het was Arminia-spits Klos die in de 67e minuut de gelijkmaker scoorde.

Opstelling FC Twente

Unnerstall, Troupée (75' Bruns), Pröpper, Oosterwolde, Smal (85' Dumic); Zerrouki (75' Staring), Bosch (60' Hilgers), Ilic (85' Markelo): Cleonise (75' Rots), Van Wolfswinkel (75' Ugalde), Menig (75' Van Leeuwen).

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties