Samenvatting Bon Boys - FC Twente oefenwedstrijd 25-6-2022 (0-11)

FC Twente speelde zaterdag de eerste wedstrijd in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen. In Haaksbergen was tweedeklasser Bon Boys de tegenstander van FC Twente. Voor de 3.000 supporters werd het een mooie middag met maar liefst elf doelpunten.

Aan de kant van FC Twente maakten in de basisopstelling vier spelers hun officieuze debuut voor de Tukkers. Tyton, Mats Rots, Kjolo en Steijn. Nieuweling Mathias Kjolo mocht in de eerste helft ook nog een goaltje meepikken. Na 45 minuten stond er een 5-0 stand op het scorebord.

In de tweede helft stonden er elf andere namen op het veld, waaronder jeugdspelers Sybrandy, Karssies en Yegoian. In de tweede helft werd de score verder uitgebouwd naar een 11-0 voorsprong. Spits Ugalde, die komend seizoen opnieuw gehuurd wordt van de City Football Group, maakte een hattrick.