Samenvatting FC Dordrecht - FC Twente 2018-2019

FC Twente wist afgelopen vrijdag met 2-0 te winnen op bezoek bij FC Dordrecht. De wedstrijd was al vrij snel beslist na een doelpunt van Bijen en een eigen doelpunt van FC Dordrecht speler Stankov. Het gebeurde allemaal in de eerste 33 minuten van het duel.

FC Twente speelde de eerste helft redelijk, maar in de tweede helft was het wederom veel te wispelturig. Even leek Dordrecht de aansluitingstreffer te scoren, maar het doelpunt werd afgekeurd omdat de grensrechter buitenspel had geconstateerd.

Ook FC Twente zag een doelpunt afgekeurd worden, maar deze keer was het onterecht. Dit gebeurde vlak voor tijd toen Espinosa niet zelfzuchtig was en de bal aflegde aan Bapoh. Terwijl hij het doelpunt al vierde besloot de scheidsrechter gehoor te geven aan de vlaggende grensrechter. Uit de beelden bleek dat dit onterecht was.

Voor de samenvatting van de wedstrijd, klik hier.