Samenvatting: FC Groningen - FC Twente seizoen 2019-2020

FC Twente speelde afgelopen zaterdag één van de meest hectische wedstrijden ooit in het bestaan van de club. De ploeg won met 3-1 op bezoek bij FC Groningen, maar alle aandacht ging na afloop uit naar de dienstdoende scheidsrechter Bax.

De leidsman gaf maar liefst drie strafschoppen, toonde FC Groningen voor rust twee keer rood en telde in totaal 16 minuten bij aan extra tijd. Alles was in het voordeel van de Tukkers die de tweede helft wisten te profiteren van de twee man meer situatie.

De doelpunten bij FC Twente kwamen op naam van Nakamura (vrije trap), Aitor (strafschop) en Vuckic. Laatstgenoemde kwam in blessuretijd alleen voor de keeper en gooide hiermee de wedstrijd definitief in het slot. Hieronder de samenvatting van de wedstrijd.