FC Twente Nieuws

Samenvatting FC Twente - Ajax 2-5 seizoen 2019-2020

Samenvatting FC Twente - Ajax 2-5 seizoen 2019-2020

Even leek er zondag een stuntje in te zitten toen FC Twente in de 19e minuut op een 2-0 voorsprong kwam tegen Ajax. Het was eerst Nakamura en slechts enkele minuten later Aitor die het net wisten te vinden. Helaas was het niet genoeg want in de tweede helft liep Ajax uit naar een 5-2 overwinning.

Bij Ajax stonden drie voormalig FC Twente spelers aan de aftrap. Quincy Promes, Dusan Tadic en Hakim Ziyech. De laatste twee waren goed voor drie assists terwijl Promes vlak na de 2-0 geblesseerd het veld moest verlaten.

Opvallend was de gretigheid bij de ploeg van Gonzalo Garcia. De trainer besloot om de routiniers Verhaegh en Brama weer een kans te geven en dat pakte goed uit. Er zat flink wat vuur in de ploeg, maar Ajax was simpelweg een maatje te groot. Als de ploeg zaterdag hetzelfde op kan brengen tegen ADO Den Haag dan zit er zeker weer een driepunter in.

Samenvatting FC Twente - Ajax 2-5 seizoen 2019-2020

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties