Samenvatting: FC Twente besluit laatste seizoenswedstrijd met gelijkspel tegen NAC

Afgelopen zondag speelde FC Twente in eigen huis haar laatste eredivisiewedstrijd van het seizoen tegen NAC. Na negentig minuten spelen stond in Enschede een 1-1 eindstand op het scorebord.

Al na ruim een kwartier spelen kwam FC Twente op achterstand. Via de kluts belandde de bal voor Menno Koch, die deze vanuit de draai genadeloos achter doelman Jorn Brondeel wist te werken. Op slag van rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, doordat Dylan George NAC-goalie Nigel Bertrams kansloos schiet met een laag schot in de hoek. Beide ploegen kregen nog kansen op de winnende treffer, echter bleef deze uit en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.