Samenvatting FC Twente - Excelsior Moeskroen 1-0 seizoen 2019-2020

FC Twente kent een goed begin van het jaar 2020. De ploeg speelde dinsdag met 1-1 gelijk tegen het Duitse Fortuna Düsseldorf en won donderdag met 1-0 van de nummer 9 van België, Excelsior Moeskroen. Het was invaller Aitor Cantalapiedra die vlak voor tijd de winnende treffer scoorde.

Zekhnini kreeg van de trainer de kans om zich in de kijker te spelen, maar de Noor moest het veld al in de negende minuut verlaten vanwege een blessure. Ook Menig startte wederom in de basis en hij kreeg een flinke aanslag te verwerken van de doelman van de tegenstander. Hij speelde wel door, maar onderzoek moet uitwijzen of hij iets heeft overgehouden aan de charge of niet.

Net als tegen Fortuna Düsseldorf mocht Aitor pas in de tweede helft zijn opwachting maken. Dat deed hij met verve want het was de Spanjaard die vlak voor tijd de winnende treffer langs de keeper werkte. Dit gebeurde op aangeven van de andere invaller Nakamura.