Samenvatting FC Twente - FC Emmen 4-1 seizoen 2019-2020

FC Twente heeft een goed gevoel overgehouden aan speelronde elf. Na een slechte reeks van vier nederlagen wist de ploeg eindelijk weer eens te winnen. Dit ging ten koste van FC Emmen dan met 4-0 terug werd gestuurd naar Drenthe.

De wedstrijd was al na één helft beslist. De eerste 20 minuten had FC Emmen het betere van het spel, maar maakte het de kansen niet af. Daarna sloeg FC Twente genadeloos toe en brachten Vuckic (2x) en Selahi de ploeg voor de rust op een 3-0 voorsprong.

Vlak na rust was het FC Emmen dat nog iets terug deed door de 3-1 te scoren, maar daarna kon het geen echte vuist maken. FC Twente scoorde via de voet van Aitor nog wel uit een strafschop. Dit deed hij met een fraaie Panenka.