Samenvatting

Samenvatting FC Twente - FC Emmen seizoen 2020-2021 (1-1)

FC Twente speelde afgelopen zaterdagavond met 1-1 gelijk in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. FC Twente speelde de wedstrijd voor het eerst dit seizoen zonder publiek in de Grolsch Veste.

Vaclav Cerny bracht de Tukkers aan het begin van de tweede helft op een 1-0 voorsprong met een bekeken schot in de korte hoek. De bezoekers kwamen langszij via Michael de Leeuw. Lindon Selahi had in de blessuretijd de winnende goal op zijn schoen, echter stuitte hij op FC Emmen-keeper Dennis Telgenkamp

FC Twente blijft met dit gelijkspel ongeslagen dit seizoen in de eredivisie en de ploeg van Ron Jans is nu terug te vinden op de zesde plek in het klassement.