Samenvatting FC Twente - FC Emmen voorbereiding 2020-2021 (1-1)

FC Twente heeft zaterdagavond de oefencampagne in aanloop naar het nieuwe seizoen afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen. De Tukkers kwamen in de eerste helft op een 1-0 achterstand, maar deze werd in de tweede helft teniet gedaan door Vaclav Cerny die hierbij hulp kreeg van de blunderende doelman Telgenkamp.

De conclusie is dat er nog flink wat werk aan de winkel is voor de ploeg die slordig voor de dag kwam. De tegentreffer kwam net als vorige week uit een corner, iets dat nu al een probleem lijkt bij de Tukkers.

Een positief feit is dat de ploeg de oefencampagne ongeslagen heeft afgesloten. Hieronder de samenvatting van het treffen met de Emmenaren.