Samenvatting FC Twente - FC Groningen 2016-2017

Afgelopen zondag verloor FC Twente de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Groningen. De ploeg verloor met 3-5 van de Groningers. De ploeg kwam slecht uit de startblokken, in de tweede minuut was het al raak voor FC Groningen. Vlak voor rust kwam de 1-4 op het scorebord door een eigen doelpunt van Stefan Thesker.

Wat een mooie afsluiting van het seizoen had moeten worden, werd een teleurstelling. Matheusz Klich bracht de stand nog op 2-4 door een strafschop te benutten. Het was overigens de zesde penalty die hij tegen de touwen schoot. Enes Ünal scoorde zijn achttiende doelpunt in dienst van de Tukkers, maar helaas kwam deze goal te laat.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.