Samenvatting FC Twente- FC Groningen seizoen 2020-2021 (3-1)

FC Twente won afgelopen vrijdag met 3-1 van FC Groningen. Bij rust stond het al 2-0 door doelpunten van Cerny en Danilo. Na rust scoorde FC Groningen al snel de aansluitingstreffer, maar ondanks meer balbezit bleef de 2-2 uit. Vlak voor het einde van de wedstrijd was het Jeremejeff die de 3-1 scoorde en de wedstrijd op slot gooide.

Door de overwinning was FC Twente voor even de koploper van de eredivisie. Nadat alle wedstrijden van speelronde drie af waren gewerkt zakte FC Twente naar een nog altijd zeer verdienstelijke vierde plek op de ranglijst.

Komend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Door de nieuwe coronamaatregelen zal de Grolsch Veste gesloten blijven voor publiek.