Samenvatting FC Twente - FC Nordsjaelland 2017-2018

Dinsdagavond stond voor FC Twente de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding om het seizoen 2017-2018 op het programma. In Vriezenveen ontving de ploeg van René Hake het Deense FC Nordsjaelland dat tijdens de voorbereiding op het afgelopen seizoen nog won van FC Twente. Uiteindelijk moesten beide clubs dit jaar genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. [google]

FC Twente was met name het eerste deel van de eerste helft de bovenliggende partij en kwam via George (foto) dan ook terecht op een 1-0 voorsprong. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg de ploeg uit Denemarken steeds meer grip op de wedstrijd, hetgeen vier minuten na rust resulteerde en de 1-1. De bal leek houdbaar voor Drommel, maar via zijn vingertoppen en de paal belandde de bal toch in het doel.

In de rust had Hake flink gewisseld hetgeen ook terug te zien was in het veld. De wedstrijd bloedde dood en er viel nauwelijks iets te genieten. Hieronder een samenvatting van de wedstrijd.