Samenvatting: FC Twente hard onderuit tegen Werder Bremen

FC Twente heeft zondagmiddag de tweede en laatste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Spanje. Na de 1-2 nederlaag tegen Vfb Stuttgart nam de ploeg van Gertjan Verbeek het vanmiddag op tegen Werder Bremen. De Tukkers gingen uiteindelijk met 4-0 onderuit tegen de nummer 16 van de Bundesliga.

Werder Bremen wond er geen doekjes om en stond na slechts 15 minuten spelen al op een 2-0 voorsprong. Hier bleef het niet bij want nog voor rust scoorde Werder de 3-0 uit een penalty veroorzaakt door Hidde ter Avest.

[google]In de tweede helft trad FC Twente, net als tegen Vfb Stuttgart, aan met een compleet ander elftal. Na 15 minuten moest de ploeg verder met tien man na een rode kaart van Trajkovski. Werder wist pas in de 79e minuut te profiteren door de 4-0 te scoren. Het was tevens de eindstand