Samenvatting FC Twente - Jong PSV seizoen 2018-2019

FC Twente heeft zondagmiddag met hangen en wurgen de drie punten in de Grolsch Veste weten te houden. De ploeg kwam niet voor de eerste keer dit seizoen al vroeg op achterstand. Deze keer door een fraaie kopbal van Jong PSV middenvelder Rigo. Na rust verzilverde Boere zijn vierde penalty van het seizoen en was het Aitor die in de 88e minuut de winnende langs de PSV goalie werkte.

De overwinning was terecht, maar het had ook zomaar anders uit kunnen vallen. Na de 1-1 van Boere kreeg PSV middenvelder een vrije kans om de 2-1 binnen te werken, maar de Zweed werkte de bal op de paal. Hierbij zou het niet blijven want na de 2-1 van Aitor raakte PSV voor de tweede keer het aluminium. Deze keer was het de maker van de openingstreffer die zijn vrije trap op de paal zag belanden.